محصولات
    شرکت ها
        مرتب سازی بر اساس :

          خرید روغن سیلیکون

          قصدتان از خرید روغن سیلیکون چیست؟ تا اینجا به خوبی با این روغن و کاربردهای آن آشنا شده ایم و اگر همچنان درحال مطالعه ی این مطلب هستید یعنی قصد خرید و فروش روغن سیلیکون را دارید. برای خرید روغن سیلیکون نیز مانند هر ماده ی شیمیایی دیگر ابتدا باید به خوبی از تصمیم و مقصود خود مطمئن شده و سپس با کارشناسان فروشِ شرکت های عرضه کننده و مشغول به فروش روغن سیلیکون تماس گرفته و مشاوره دریافت کنید.

          قیمت روغن سیلیکون

          برای تعیین و یا دریافت آگاهی از قیمت روغن سیلیکون باید به نکات بسیاری توجه کرد. به عنوان مثال قیمت روغن سیلیکون وابسته به ویسکوزیته ی آن متفاوت است. می دانیم قیمت روغن سیلیکون با غلظت آن رابطه ای مستقیم دارد. هرچه غلظت روغن بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. علاوه بر این روغن سیلیکون در انواع خوراکی، صنعتی و... عرضه می شود که قیمت های هر یک می تواند متفاوت باشد. به همین ترتیب برای آگاهی از قیمت روغن سیلیکون ابتدا باید بدانید کدام یک از انواع آن را می خواهید.

          امروزه روغن سیلیکون با غلظت های متفاوت 100، 350، 1000، 12500، 60000 سانتی استوک و… در صنایع به کار گرفته شده و برای تهیه در بازار موجود است.

          روغن سیلیکون

          حتما نام سیلیکون به گوشتان خورده است. همان پلیمر خاصی که از به هم پیوستن زنجیره ای مونومرهای سیلوکسان ساخته می شود. اما روغن سیلیکون چطور؟ روغن سیلیکون چیست؟ آیا روغن سیلیکون را نیز مانند هر روغن دیگری طی فرآیند روغن گیری از سیلیکون تهیه می کنند؟ شاید سوال ساده لوحانه ای باشد اما غیر قابل انکار است که با شنیدن نام روغن سیلیکون سوال هایی برای شما نیز ایجاد شده است. به همین دلیل است که اینجا هستید تا این مطلب را مطالعه کنید.

          همان طور که از نامش پیداست، روغن سیلیکون ماده ایست سیلیکونی و ما در این مطلب قصد داریم با مرور خواص و ویژگی های روغن سیلیکون، صحبت از کاربرد روغن سیلیکون و همچنین راهنمایی برای خرید و فروش روغن سیلیکون، هر سوالی که ممکن است راجع به این ماده ی شیمیایی داشته باشید را پاسخ دهیم.

          روغن سیلیکون چیست؟

          برای پاسخ به این پرسش که روغن سیلیکون چیست؟ می توان گفت که ماده ایست سیلیکونی؛ یعنی پلیمر است. روغن سیلیکون پلیمری از زنجیره های بلند سیلوکسان و زنجیره ی جانبی آلی است و شاید مهم ترین ویژگی که این نام را به آن بخشیده، مایع است. روغن سیلیکون یک مایع پلی دی متیل سیلوکسانیک با زنجیره مستقیم است.روغن سیلیکون از اتم های متناوب سیلیکون و اکسیژن تشکیل شده است (..Si-O-Si-O-Si..). مایعی که به آن روغن سیلیکون می گوییم بو نداشته و سمی نمی باشد. روغن سیلیکون نیز مانند روغن های دیگری که می شناسیم از آب سبک تر است، قدرت چسبندگی بالایی داشته و ضد آب می باشد.

          می دانیم که در ساختمان شیمیایی روغن سیلیکون بسیاری از سایر گروه ها نیز می توانند به زنجیره ی سیلیکونی اصلی و مرکزی متصل شوند گرچه رایج ترین آن ها متیل و فنیل است. انواع بسیاری از روغن های سیلیکونی پلیمرهای خطی ای هستند که در انتها با گروه هایی از اسید آمینه ها پیوند پیدا کرده اند.

          روغن سیلیکونی غیرقابل اشتعال است و مقاومت خوبی در برابر حرارت از خود نشان می دهد. به خاطر همین ویژگی پایداری حرارتی قابل توجه می باشد که در صنایع مختلف مانند صنایع پزشکی، خودرویی و هوافضا استفاده می شود. گرچه ویژگی های مورد توجه روغن سیلیکون که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم سبب شده است به شکل گسترده ای در انواع صنایع مورد استفاده قرار گیرد. روغن سیلیکون با ویسکوزیته های مختلفی برای مصارف گوناگون تولید و عرضه می گردد. ویسکوزیته ی روغن سیلیکون به بسیاری عوامل بسیاری از جمله وزن مولکولی و طول زنجیره های پلیمری وابسته است. طول این زنجیره های پلیمری می توانند به قدری کوتاه و به قدری بلند باشند که گستره ی ویسکوزیته ی روغن سیلیکونی این چنین وسیع است.

          ویژگی های شیمیایی روغن سیلیکون

          نام شیمیاییسیال پلی دی متیل سیلوکسان، روغن سیلیکون PDMS
          Casنامبر63148-62-9
          فرمول مولکولیC6H18OSi2
          جرم مولکولی162.38g/mol
          نقطه ی ذوب-59 ͦC
          نقطه جوش150 ͦC
          حلالیت در آبنامحلول
          ویسکوزیتهمی تواند بین شدت ۰.۶۵cs تا ۲,۰۰۰,۰۰۰cs متفاوت باشد

          خواص روغن سیلیکون

          اگر صحبت از خواص روغن سیلیکون باشد اولین چیزی که به ذهن می رسد هنگام خرید روغن سیلیکون ، مقاومت بالای آن در برابر حرارت می باشد. همچنین تغییرات ناگهانی دما به آن آسیبی نمی رساند که این خود بسیار پراهمیت است. به همین دلیل است که در محیط هایی با تغییرات دمایی گسترده و ناگهانی به کار می آید.

          دومین مورد از مهم ترین خواص روغن سیلیکون را می توان به آب و خواص آب گریزی آن اختصاص داد. روغن سیلیکون در برابر رطوبت مقاومت خوبی دارد.

          علاوه بر آب و حرارت، دیگر خواص روغن سیلیکون نیز می تواند لیستی پراهمیت از عوامل محیطی و شیمیایی باشد که این روغن شگفت انگیز در برابر آن ها مقاوم است. از جمله:

          - مقاومت در برابر تغییرات شیمیایی

          - مقاومت در برابر تاثیرات محیطی

          - مقاومت در برابر تغییرات جوی از جمله گازهای موجود در اتمسفر، طیف گسترده ای از طول موج های مختلف و اشعه های نور

          روغن سیلیکون دارای خاصیت دی الکتریکی عالی می باشد.

          کشش سطحی روغن سیلیکون بسیار کم می باشد و چسبندگی آن می تواند درجه های متفاوتی داشته باشد که هر یک از مقدارهای چسبندگی کاربردهای خاص خود را دارند.

          گرچه در کنار تمام مزایایی که می توان از این ماده ی شیمیایی نام برد، مضراتی نیز دارد. به خصوص برای محیط زیست. به عنوان مثال می دانیم روغن سیلیکون زیست تخریب پذیر نیست.

          کاربردهای روغن سیلیکون

          همان طور که اشاره شد، کاربردهای روغن سیلیکون با توجه به ویژگی ها و خواص مورد توجه آن می تواند طیف گسترده ای از صنایع و مصارف را شامل شود. از این طیف می توان به استفاده ی پزشکی و دارویی، کاربرد در صنایع غذایی، حضور در صنایع آرایشی و بهداشتی و مصارف صنعتی اشاره کرد. این روغن سیلیکون عمدتا به عنوان روان کننده، مایع هیدرولیکی یا روغن های حرارتی به مصرف می رسد.

          یکی از مهم ترین کاربردهای روغن سیلیکون استفاده از آن به عنوان روان کننده (لوبریکانت) می باشد. از روغن سیلیکون به عنوان روان کننده در صنایع نساجی، صنایع تولیدات فلزی و تولیدات شیشه ای استفاده می شود. با دارا بودن خاصیت آب گریزی در صنعت نساجی خاصیت عایق رطوبتی به محصولات می بخشد.

          روغن سیلیکونی در صنایع آرایشی و بهداشتی در محصولات بهداشتی و مراقبتی از پوست استفاده می شود.

          روغن سیلیکون به خاطر خواص مقاوم، نگهدارنده و خاصیت ضد کف خود به صورت گسترده در صنایع غذایی، چه در تولید محصولات خوراکی و چه در بسته بندی غذایی کاربرد دارد.

          در صنایع تولید ماشین از روغن سیلیکون استفاده های بسیاری می شود. یکی از رایج ترین آن ها استفاده از روغن سیلیکون برای پولیش های ماشین هاست. همچنین از روغن سیلیکون در مجموعه ی کلاچ فن هم استفاده می شود که کاربرد آن اینجا، خنک کردن است.

          از سایر کاربردهای روغن سیلیکون می توان به موارد زیر اشاره کرد.

          - روغن سیلیکون در صنایع الکترونیکی به دلیل خاصیت عایق و ضد رسانا بودن، کاربردهای مختلفی دارد.

          - در تهیه ی محصولات به صورت قالبی یکی از چالش ها جداکردن قالب است که از روغن سیلیکون می توان برای جلوگیری از چسبندگی و به عنوان عاملی برای آزاد کردن قالب استفاده کرد.

          - در صنایع تولید رنگ و رنگسازی از روغن سیلیکون برای بهبود کیفیت رنگ ها استفاده می شود. روغن سیلیکون خاصیت یک دستی رنگ مایع را افزایش می دهد، مانع شکل گیری توده های رنگی می شود و همچنین انتشار رنگ بر سطوح را افزایش می دهد. رنگ هایی که در ترکیبات خود از این روغن سیلیکونی دارند، کمتر ترک می خورند.

          - از روغن سیلیکون به عنوان مایعی کاربردی در ترانسفورماتورهای مرطوب، بخاری های نفتی و یا پمپ های سیالات استفاده می شود.

          - از روغن سیلیکون در فرآیندهای خاصی از صنعت ها مانند تبخیر و تقطیر استفاده می شود.

          - از روغن سیلیکون حتی در یک سبک خاص از نقاشی مانند تکنیک آبستره با آکریلیک استفاده می شود.

          - در صنایع غذایی از روغن سیلیکون در فرآیند پخت و پز و فرآوری غذاها، بسته بندی، ظروف و بطری های یک بار مصرف و یا چند بار مصرف، کاربردهای پوششی و... استفاده می شود.

          روغن سیلیکون در پزشکی

          از روغن سیلیکون در پزشکی به اشکال مختلفی استفاده می شود. چه در فرآیند تولید ابزارها و تجهیزات پزشکی و چه در روند درمان و حتی به عنوان خود ابزار. یکی از کاربردهای روغن سیلیکون در پزشکی استفاده از آن در جراحی چشم می باشد. روغن سیلیکون را می توان یک عامل مهم در جراحی چشم دانست زیرا این قابلیت را دارند تا موجب جابجایی زلالیه از سطح شبکیه شوند و همچنین چسبندگی بین شبکیه و بافت پوششی رنگدانه های شبکیه را حفظ می کنند.

          علاوه بر جراحی، روغن سیلیکون فایده ی دیگری نیز برای چشم دارد. از روغن سیلیکون برای تولید قطره های چشم نیز استفاده می شود.

          همچنین از روغن سیلیکونی به خاطر خاصیت روغنی و ضد آب بودن و همچنین مقاومت در برابر رطوبت در نگهداری از ابزارها و تجهیزات جراحی استفاده می شود.

          روغن سیلیکون در مصارف آزمایشگاهی

          هرجا صحبت از عایق رطوبت و حرارت باشد، نام این روغن نیز حضور دارد. روغن سیلیکونی در آزمایشگاه های شیمی به سبب این ویژگی خود حضور دارد. برای تولید ترکیبات شیمیایی دیگر و یا جداسازی مولکول های بزرگ به کار می رود. همچنین روغن سیلیکوندر آزمایشگاه ها برای گرم کردن حمام ها و خشک کردن یخچال ها استفاده می شود.

          روغن سیلیکون به طور کلی خنثی بوده و در واکنش های معروفی حضور ندارد. گرچه می دانیم که با سایر ترکیبات سیلیکونی به شدت واکنش می دهد و بهتر است حین استفاده از آن مراتب احتیاط رعایت شود.

          روغن سیلیکون در امولسیون ها

          یکی از کاربردهای روغن سیلیکون که پیش از این اشاره ای کوتاه به آن داشتیم، تولید امولسیون ها و پلیمرهاست. در ادامه سایر روغن ها و مواد شیمیایی ای که در فرآیند ساخت آن ها از روغن سیلیکون استفاده شده است را می توانیم پیدا کنیم:

          • روغن هیدروژن سیلیکون
          • روغن هیدروکسی سیلیکون
          • روغن وینیل سیلیکون
          • روغن متیل فنیل سیلیکون
          • روغن آمینو سیلیکون

          تفاوت روغن سیلیکون با سیلیکون

          حالا که کمی با روغن سیلیکون آشنا شده ایم، شاید زمان این باشد که به یکی از ابتدایی ترین سوال ها در مورد این ترکیب شیمیایی پاسخ دهیم. تفاوت روغن سیلیکون با سیلیکون چیست؟ شاید شما هم حالا بعد از مطالعه ی این مطلب بتوانید به این سوال پاسخ دهید. پاسخ این سوال در تفاوت وزن مولکولیشان است. سیلیکون با وزن مولکولی بالا یک ماده ی لاستیکیست درحالی که سیلیکون با وزن مولکولی پایین سیالیست ضد آب که به آن روغن سیلیکون می گوییم.

          پایداری شیمیایی روغن سیلیکون

          روغن سیلیکون به طور کلی ماده ای خنثی است و از نظر شیمیایی واکنش پذیر نیست. می دانیم که روغن سیلیکون در برابر اکثر محلول های قلیایی و اسیدی واکنشی از خود نشان نمی دهد. گرچه در درماهای بالا و در تماس با اسیدها و قلیاها ممکن است واکنش نشان داده و ویسکوزیته ی آن افزایش یابد.

          همچنین روغن سیلیکون در برابر اکثر فلزات نیست واکنش پذیر نیست. گرچه برخی فلزها مانند سرب، تلوریم و سلنیوم می توانند موجب افزایش ویسکوزیته شوند.

          حلال روغن سیلیکون

          به طور کلی روغن سیلیکوندرر حلال های هیدروکربنی و کلردار حل می شود ولی برخلاف بسیاری دیگر از ترکیبات شیمیایی در آب، اتانول و متانول نامحلول است.

          گرچه برای دادن پاسخ دقیق به این سوال باید بدانیم ویسکوزیته ی روغن سیلیکون مد نظر چند است. این یعنی حلال روغن سیلیکون با توجه به ویسکوزیته ی آن می تواند متفاوت باشد. می دانیم هرچه ویسکوزیته این روغن بیشتر باشد، حلالیت کمتری دارد. برای انتخاب حلال برای این روغن ها باید به ویژگی هایی همچون اشتعال پذیری آن توجه شود.

          بیشتر حلال های آروماتیک می توانند حلال مناسبی برای روغن سیلیکون باشند. علاوه بر این، روغن سیلیکون در حلال های کلردار نیز حل می شود.

          فرم استعلام قیمت
          ثبت اطلاعات
          logo-samandehi