مقالات

تبلیغات

آگهی فروش: هیالورونات سدیم


تاریخ ثبت : 1404/09/29 - 11:49
تاریخ انقضا : 1405/09/29
دسته بندی محصول : آرایشی و بهداشتی, سایر
قیمت : تماس بگیرید

جزئیات آگهی


🧪 هیالورونات سدیم | Sodium Hyaluronate
ماده‌ای ارزشمند برای صنایع دارویی، آرایشی و پزشکی

هیالورونات سدیم نمک محلول در آب هیالورونیک اسید است که به‌دلیل قدرت بالای آبرسانی، زیست‌سازگاری عالی و نقش مؤثر در حفظ رطوبت و ترمیم بافت‌ها، به‌طور گسترده در صنایع دارویی، آرایشی–بهداشتی و پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده یکی از ترکیبات کلیدی در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست و مکمل‌های درمانی محسوب می‌شود.

✅ کاربردها:

• استفاده در کرم‌ها و سرم‌های آبرسان و ضدچروک
• فرمولاسیون محصولات مراقبت پوست و مو
• کاربرد در داروسازی و مکمل‌های پزشکی
• استفاده در محلول‌های تزریقی و چشمی (گرید دارویی)
• کمک به ترمیم بافت و حفظ رطوبت پوست

📦 مشخصات:

نام شیمیایی: Sodium Hyaluronate
شکل ظاهری: پودر سفید تا کرم روشن
حلالیت: محلول در آب
ویژگی مهم: قدرت جذب و نگهداری بالای رطوبت

🏢 تأمین‌کننده:
فارماپخش

📞 راه‌های ارتباطی:
09352328303
021-88881203
09351850496

ارسال پیام


جهت استفاده از این بخش لطفا با اکانت خود وارد سایت شوید. ورود به حساب کاربری

تبلیغات

فرم استعلام قیمت
ثبت اطلاعات
تماس در واتساپ