محصولات
    شرکت ها
        مرتب سازی بر اساس :

          خرید فروکتوز

          فروکتوز یک شیرین کننده طبیعی است که در صنعت نیز از نوع مایع آن به عنوان شیرین کننده و نگهدارنده استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با ویژگی ها و کاربرد این قند مهم در صنایع مختلف نظیر صنایع غذایی و داروسازی آشنا کنیم. اگر قصد خرید فروکتوز را دارید تا انتها با ما همراه باشید.

          همانطور که گفته شد فروکتوز مایع با درصد ها و انواع مختلف و با کاربردهای فراوان عرضه می شود. شما عزیزان می توانید برای خرید فروکتوز، از لیست ارائه شده توسط شیمی بازار استفاده کرده و محصولی با کیفیت و مطمئن خریداری کنید.

          قیمت فروکتوز

          قیمت فروکتوز مایع با توجه به درصد خلوص، نوع کاربرد، کیفیت تولید و حجم آن تعیین می شود. برای اطلاع از آخرین قیمت این محصول به لیست فروشگاه های معتبر ارائه دهنده آن، مراجعه کنید.

          فروکتوز چیست؟

          فروکتوز یا Fructose یک قند طبیعی مونوساکارید است که در میوه هایی مانند توت، سیب، موز، انگور، انبه و ... و همچنین عسل، گندم و سبزیجات وجود دارد. فروکتوز با نام های دیگری مانند قند میوه Fruit sugar و لولوز Levulose نیز شناخته می شود.

          این قند در ساختار شیمیایی خود ۶ عدد کربن با نماد شیمیایی C و ۱۲ عدد هیدروژن با نماد شیمیایی H و ۶ عدد اکسیژن با نماد شیمیایی O دارد و همچنین فرمول مولکولی آن به صورت C6H12O6 است.

          مشخصات فنی فروکتوز

          نام فارسی مادهفروکتوز
          نام لاتین مادهfructose
          نام دیگرقند میوه.لوولوز
          فرمول شیمیاییC6H12O6
          شکل ظاهریمایع
          جرم مولی۱۸۰٫۱۶ گرم بر مول
          دانسیته۱٫۶۹ گرم بر سانتی‌متر مکعب
          چگالی۱٫۶۹ گرم بر سانتی‌متر مکعب
          CAS NO۵۷-۴۸-۷

          ویژگی‌های فروکتوز

          از ویژگی های مهم فروکتوز هنگام خرید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

          جرم مولکولی فروکتوز ۱۸۰.۱ گرم بر مول و دمای ذوب آن ۱۰۳ درجه سانتی گراد می باشد.

          فروکتوز بیش از یک و نیم برابر شکر معمولی یا همان گلوکز خاصیت شیرین کنندگی دارد. از آن جهت که این ماده یک قند ساده محسوب می شود در بدن نیاز به تجزیه شدن ندارد و به طور مستقیم روده می تواند آن را جذب کند. فروکتوز حلالیت بسیار زیادی در آب داشت و به دلیل همین خاصیت محصولاتی که حاوی فروکتوز هستند بافت نرم تری دارند.

          مصرف به اندازه فروکتوز طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات برخلاف فروکتوز موجود در محصولات فرآوری شده، برای بیمارانی که مبتلا به دیابت و یا کبد چرب هستند، بسیار مناسب است.

          بعضی از میوه ها مانند انواع توت ها، موز و انگور حاوی فروکتوز بالایی هستند. لازم به ذکر است که خشک کردن میوه ها باعث افزایش سطح قند فروکتوز در آن ها می‌ شود مانند انجیر،کشمش و توت خشک.

          در گروه سبزیجات نیز بعضی از آن ها حاوی فروکتوز بالایی هستند مانند سیب زمینی ترشی، بادام زمینی، لوبیا و مارچوبه. در نتیجه به افرادی که مبتلا به دیابت هستند، توصیه می شود که به مقدار قند موجود در این مواد غذایی توجه داشته باشند.

          فروکتوز به دلیل دارا بودن برخی از ویژگی ها مانند تخمیر پذیر بودن، بیشتر از ساکارز در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

          فروکتوز مایع در صنعت معمولا در سه غلظت ۴۲درصد، ۵۵ درصد و ۹۰ درصد فروکتوز، تولید شده و به فروش می رسد.

          تولید فروکتوز مایع

          برای تولید فروکتوز مایع که یک محلول غلیظ و شیرین است از نشاسته ذرت استفاده می کنند. در این روش ابتدا نشاسته ذرت را خالص می کنند و سپس با اضافه کردن آنزیم های مخصوص به نشاسته ذرت گلوکز موجود در آن به فروکتوز تبدیل می شود. این شربت بر اساس درصد مونوساکارید فروکتوز، به چند نوع تولید می شود.

          کاربرد فروکتوز

          در خرید فروکتوز همانطور که گفته شد فروکتوز یک شیرین کننده طبیعی است که در صنعت جهت شیرین کردن مواد غذایی، بهبود طعم مواد غذایی، بهبود طعم مواد دارویی، تنظیم میزان غلظت، تخمیر و ... مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به توضیح برخی از آن می پردازیم.

          فروکتوز در صنایع غذایی: از فروکتوز جهت شیرین کردن و تشدید طعم و رنگ در تولید بسیاری از محصولات مانند بیسکویت و شکلات استفاده می شود.

          از فروکتوز جهت جلوگیری از فاسد شدن زودهنگام در تولید محصولاتی مانند آبمیوه و ماءالشعیر استفاده می شود.

          از فروکتوز به دلیل ایجاد بافتی نرم در تولید شیرینی و نان استفاده می شود.

          فروکتوز در صنایع دارویی: از فروکتوز جهت بهبود طعم و شیرین کردن در شربت های دارویی استفاده می شود.

          فروکتوز در صنعت نانوایی: به دلیل آن که بیش از ۹۰ درصد قند موجود در فروکتوز توانایی تخمیر دارد، از این ماده در پخت نان استفاده می شود.

          فرم استعلام قیمت
          ثبت اطلاعات
          logo-samandehi