کاربرد در صنعت

    ویژگی و کاربرد

    گرید محصول

    شرکت

    مقالات

    تبلیغات

    ایزوبرنیل استات

    مرتب سازی بر اساس :

      معرفی ایزوبرنیل استات (Isobornyl Acetate)

      ایزوبرنیل استات یک استر آلی طبیعی است که از واکنش ایزوبرنیل الکل با اسید استیک تولید می‌شود. این ماده به‌صورت مایع شفاف با بوی خوش و چوبی-گیاهی شناخته می‌شود و عمدتاً در صنایع عطرسازی و طعم‌دهنده‌ها استفاده می‌شود.

      ایزوبرنیل استات دارای پایداری حرارتی مناسب و قابل حل در بسیاری از حلال‌های آلی است.

      مشخصات فیزیکی و شیمیایی

      ویژگیمقدار
      فرمول مولکولیC₁₂H₂₀O₂
      جرم مولی196.29 g/mol
      نقطه جوش212–214°C
      چگالی0.976 g/cm³
      حالت فیزیکیمایع شفاف
      حلالیتنامحلول در آب، محلول در الکل‌ها و حلال‌های آلی
      بوی مشخصچوبی و گیاهی
      اشتعال‌پذیریبالا

      کاربردهای ایزوبرنیل استات

      ایزوبرنیل استات به دلیل رایحه دلپذیر و خواص فیزیکی، در صنایع زیر کاربرد دارد:

      صنایع عطرسازی و خوشبوکننده‌ها

      تولید طعم‌دهنده‌ها در مواد غذایی

      حلال و واسطه در سنتز ترکیبات آلی و رزین‌ها

      استفاده در لوسیون‌ها، صابون‌ها و محصولات آرایشی

      بهبود رایحه در شمع‌ها و محصولات معطر خانگی

      نکات ایمنی و خطرات

      ایزوبرنیل استات ماده‌ای قابل اشتعال و محرک پوست و چشم است. نکات ایمنی شامل:

      استفاده از دستکش و عینک محافظ

      کار در محیط با تهویه مناسب

      جلوگیری از تماس مستقیم با پوست و چشم

      نگهداری دور از شعله و منابع حرارتی

      علائم مواجهه:

      تحریک چشم و پوست

      سردرد و سرگیجه در اثر استنشاق بخار

      شرایط نگهداری

      نگهداری در ظروف دربسته و مقاوم به مواد شیمیایی

      محیط خشک، خنک و دارای تهویه مناسب

      دور از منابع حرارت، جرقه و اکسیدکننده‌ها

      تبلیغات

      فرم استعلام قیمت
      ثبت اطلاعات
      تماس در واتساپ