محصولات
    شرکت ها
        مرتب سازی بر اساس :

          ترکیبات شیمیایی بسیار زیادی، در دنیای صنعت مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام خواص و ویژگی های بیشماری دارند. خواص و ویژگی های هر ماده شیمیایی باعث کاربردی شدن آن در صنایع گوناگون شده است. در این قسمت سعی داریم شما را با ماده کاربردی با نام پارافین آشنا کنیم.

          خرید پارافین:

          صنایع بیشماری از پارافین به عنوان ماده اولیه و یا ماده کمکی استفاده می کنند. در واقع این ماده در سه گرید خوراکی، صنعتی و بهداشتی تولید می شود. صنعتگران عزیز در هنگام خرید پارافین می بایست به این نکته دقت کنند که کدام نوع از پارافین برای صنعت آنها لازم است.

          شیمی بازار، مجموعه‌ ای از بهترین و برترین تامین کنندگان و فروشندگان کشور را گرد هم آورده است و در اختیار خریداران محترم پارافین قرار داده است. خریداران پارافین می‌ توانند، با مراکز مورد نظر در ارتباط باشند و خرید خود را به ثبت رسانند.

          قیمت پارافین:

          قیمت پارافین به صورت لحظه اعلام می‌ شود. به همین علت نمی‌ توان قیمتی نهایی برای این محصول لحاظ کرد. با توجه به این موضوع برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قیمت این محصول، شرایط نگهداری و چگونگی استفاده از آن می توانید با کارشناسان مجرب مراکز مربوطه در ارتباط باشید و اطلاعات لازم را کسب کنید.

          پارافین

          قبل از خریپ پارافین بدانید پارافین یک ماده نفتی محسوب می شود که ممکن است افراد زیادی با آن آشنا باشند و نام آن را به وفور شنیده باشند. این ماده در صنایع گوناگون کاربردهای فراوانی دارد و از زمان های گذشته تا کنون برای امور مختلف اعم از شمع سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

          اکنون ممکن است این سوال برای بسیاری از افراد ایجاد شده باشد که جز صنعت شمع سازی، پارافین در کدام صنایع مورد استفاده قرار می‌ گیرد؟ و یا ویژگی های این ماده کدامند؟ در ادامه تمامی سوالات احتمالی که ذهن شما را به خود درگیر کرده باشد پاسخ داده می شود. با ما همراه باشید...

          برای استخراج پارافین می بایست به سراغ صنایع پتروشیمی رفت تا این هیدروکربن سیر شده را از نفت و یا زغال سنگ تولید کرد.

          به طور کلی پارافین با نام لاتین paraffinبه آلکان هایی خاص گفته می شود که دارای دو عنصر کربن و هیدروژن می باشد و فرمول شیمیایی کلی آن ها به صورت CnH2n+2می باشد.

          این ماده شیمیایی در قرن نوزدهم توسط دانشمندی آلمانی، کشف شد و تا به امروز مورد استفاده قرار گرفت.

          مشخصات فنی پارافین

          نام فارسی ماده:پارافین
          نام لاتین ماده:Paraffin
          نام دیگر:پارافن
          فرمول شیمیایی:CₙH۲ₙ₊₂
          شکل ظاهری:White solid
          جرم مولی:۴۳۶,۸۴gr/mol
          دانسیته:حدود 900 کیلوگرم بر متر مکعب
          چگالی:حدود 900 کیلوگرم بر متر مکعب
          CAS NO:۸۰۰۲-۷۴-۲

          ویژگی های پارافین:

          اگر بخواهیم این ماده را از نظر ظاهری مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم، می توان گفت که به دو صورت مایع و جامد در بازار یافت می شود:

          پارافین جامد:

          پارافین جامد برخلاف تصور بسیاری از افراد به شکل ژله ای یافت می شود که کاملاً بی رنگ است. این نوع پارافین را با نام های واکس پارافین و یا موم نیز می شناسند که ماده ای غیرسمی و واکنش پذیر است.

          پارافین مایع:

          پارافین مایع، دارای رنگ سفید بوده و کاملاً شفاف است. به علاوه پارافین مایع هیچ گونه بویی ندارد و فاقد طعم است.

          این دو نوع پارافین خواص و کاربرد های مختص به خود را دارند برای امور مختلف همچون صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می‌ گیرند.

          از آن ویژگی های حائز اهمیت این ماده شیمیایی می توان به ضد آب بودن آن اشاره کرد. همچنین این ماده خاصیت روان کنندگی داشته و می تواند از وقوع روند اکسیداسیون در سطوح مختلف از جنس آهن و یا فولاد جلوگیری کند.

          کاربردهای پارافین:

          پارافین خواص و ویژگی های گوناگونی دارد و استفاده از آن به صنعت تولید شمع محدود نمی شود و جایگاه ویژه ای در صنعت دارد. در این قسمت به شرح برخی از کاربردهای این ماده قبل از خرید می پردازیم.

          پارافین در صنعت تولید لوازم آرایشی و بهداشتی:

          از کاربردهای پارافین می توان به استفاده از آن در صنعت تولید لوازم آرایشی و بهداشتی اشاره کرد. زیرا این ماده خاصیت آبرسانی دارد. به همین علت از آن برای تولید انواع محصولات آرایشی، لوسیون ها، کرم ها و... اشاره کرد. حضور پارافین در محصولات فوق به افزایش رطوبت پوست کمک می‌ کند. همچنین این ماده به وفور در روغن های برنزه کننده حضور دارد.

          پارافین در صنعت تولید محصولات غذایی:

          از این ماده شیمیایی برای تولید انواع روغن های سرخ کردنی استفاده می‌ شود. همچنین لایه براقی که بر روی برخی از میوه ها مشاهده می کنید، به علت وجود پارافین می باشد. زیرا این ماده می ‌تواند منجر به افزایش عمر مفید محصولات غذایی شود و از فاسد شدن آنها جلوگیری کند..

          فرم استعلام قیمت
          ثبت اطلاعات
          logo-samandehi