محصولات
    شرکت ها

      کاربرد فنوکسی اتانول در صنعت آرایشی و بهداشتی



      فنوکسی اتانول (Phenoxyethanol) همانطور که از نامش پیدا است در خانواده اترها قرار دارد. این ماده شیمیایی دارای فرمول C8H10O2، شکل مایع و بی رنگ، نقطه جوش 247 °C و جرم مولی 138.16 g/mol است. فنوکسی اتانول در دمای بالای 85 درجه تجزیه می‌شود و استفاده از آن در مقایسه با سایر نگهدارنده‌ها بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی‌تر است.

      فنوکسی اتانول

       

      فنوکسی نیز همانند سایر مواد شیمیایی علاوه بر اینکه به طور طبیعی وجود دارد، می‌توان با استفاده از ترکیب‌های شیمیایی هم آن را تولید کرد. این ماده را می‌توان در ترکیبات چای سبز پیدا کرد، از طرفی؛ برای ساخت آن با روش ترکیب مواد شیمیایی تنها کافی است اتیل اکساید( به شگل گاز و بی بو است) و فنول( کریستال‌های سفید و اسیدی) را با یکدیگر در فشار و حرارت بالا ترکیب کنند. فنوکسی اتانول به هیچ عنوان در آب هیدرولیز نمی‌شود و تا دمای 100 درجه پایداری خود را حفظ خواهد کرد.

      یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فنوکسی اتانول خواص ضد میکروبی آن است، این ماده شیمیایی در برابر انواع میکروب‌ها، باکتری‌ها و مخمرها مقاوم بوده و برای اثرگذاری بیشتر با موادی چون اتیل هگزین گلیرسیرین و هگزین گلیکول ترکیب می‌شود.
      فنوکسی اتانول به هیچ عنوان برای طبیعت و محیط زیست ضرر و زیانی ندارد.

      فنوکسی اتانول در صنعت آرایشی و بهداشتی چه کاربردی دارد؟

      phenoxyethanol in the cosmetics industry

      • یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین استفاده‌ها از فنوکسی اتانول در صنعت آرایشی و بهداشتی است.
      • این ماده از رشد باکتری‌ها و مخمرها در مواد آرایشی و بهداشتی جلوگیری کرده، از این رو باعث افزایش طول عمر آن می‌شود.
      • فنوکسی اتانول در مواد آرایشی و بهداشتی چون ( مرطوب کننده، سایه چشم، ضدآفتاب، ریمل، شامپو، برق لب، کانسیلر، اسپری مو، کرم دست، رنگ مو، لوسیون، لاک ناخن، شست و شوی بدن، دستمال مرطوب، کرم اصلاح، خمیر دندان، ژل سونوگرافی) وجود دارد.
      • در ساخت و تهیه عطر، ادکلن و صابون از فنوکسی اتانول استفاده می‎شود.
      • به عنوان یک نگه‌دارنده بسیار قوی در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
      • فنوکسی اتانول به هیچ عنوان با نور یا هوا واکنش نشان نمی‌دهد به همین دلیل باعث ثبات و ماندگاری بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی خواهند شد.
      • این ماده در مقایسه با سایر مواد شیمیایی دارای پارابن کمتری بوده و به مراتب سمیت آن هم در مقایسه با سایر مواد شیمیایی کمتر است.
      • مقدار مجاز استفاده از فنوکسی اتانول در مواد آرایشی و بهداشتی 1 درصد بوده است، بیش از این مقدار باعث بروز حساسیت و آلرژی می‌شود.
      • زمانی که فنوکسی اتانول جذب پوست شما شود، در نهایت در کبد متابولیزه خواهد شد و به اسید فنوکسی استیک و ترکیبات دیگر تبدیل می‌شود. بیش از 90 درصد این متابولیزه‌ها از بدن خارج خواهد شد.
      • حدود 80 درصد فنوکسی اتانولی که در مواد آرایشی و بهداشتی وجود دارد جذب پوست فرد می‌شود.

      عوارض جانبی استفاده از فنوکسی اتانول چیست؟

      اگر از فنوکسی اتانول در حجم بسیار بالا استفاده کنید باید بدانید به مرور زمان به سیستم‌ عصبی مرکزی و سلول‌های مغز آسیب وارد می‌شود. این مشکل در مواد آرایشی و بهداشتی نیز بسیار شایع شده است، استفاده از دوز بالا فنوکسی اتانول در مواد آرایشی و بهداشتی باعث آلرژی، تحریک پوست، التهاب و اگزما خواهد شد.
      استفاده از فنوکسی اتانول برای نوزادان بسیار سمی و خطرناک است، بهتر است برای نوزادان و کودکان از مواد بهداشتی و مراقبت پوستی مخصوص به خود استفاده کنید و از مصرف مواد بهداشتی بزرگسالان برای کودکان بپرهیزید.

      منبع: safecosmetics



      فرم استعلام قیمت
      ثبت اطلاعات


      success